Gento Zemun

Staklorezac Beograd

_
ramovi za slike

Kvalitetne i povoljne staklorezačke usluge

_

Staklo zbog svojih osobina i izgleda  je veoma rasprostranjeno u upotrebi danas.
U zavisnosti od namene upotrebljavamo staklo odgovarajuće debljine i strukture, termoizolaciono staklo, liveno, kaljeno, pancir ili vatrostalno.
Naš izbor stakla i profesionalne staklorezačke usluge kompletno odgovaraju zahtevima naših klijenata.
Staklo pored svoje funkcionalnosti u dizajnu donosi efekat sjaja i novog  što ga čini izuzetnim materijalom pogodnim za zastakljivanje stolarije i bravarije,  izradu krila za vitrine i slično.
Za tu namenu u  ponudi imamo različite vrste stakla od stakla debljine 3mm i 4mm, termoizolaciona stakla  debljine  2x4mm, 2x5mm, 2x6mm i livena stakla tipa ornament, delta i činčila.

Sečenje i obrada stakla

Profesionalizam naših staklorezačkih usluga odlikuje kvalitetno sečenje i obrada stakla, bušenje rupa, brušenje, poliranje, fazetiranje pravilnih i nepravilnih oblika stakla i ogledala.

Kaljena stakla

U savremenom enterijeru sve češće se kaljeno staklo koristi za izradu tuš kabina, stepenica, ograda, krovova i nadstrešnica. U zavisnosti od namene upotrebljavamo kaljena stakla debljine od 4-19mm.

Pancir stakla

Za bezbednost vašeg željenog prostora nudimo kao najbolje rešenje pancir staklo. U zavisnosti od nivoa zaštite izrađujemo pancir stakla različitih struktura.

Termoizolaciona stakla

U ponudi imamo i sve vrste termoizolacionih stakala, kao i mogućnost punjenja termoizolacionog stakla argon gasom.

Vatrostalna stakla

Vatrostalna stakla visokog kvaliteta, temperaturne otpronosti iznad 800 °C , po narudžbini sečemo po meri.